Vi fick hjälp med stomkomplettering

Efter månader av planering, design och hårt arbete är vår hemrenovering snart klar! Vi har gått igenom många upp- och nedgångar men i slutändan kan vi inte annat än känna oss stolta. Det svåraste var att vi behövde göra en stomkomplettering men vi fann ett företag i Stockholm som är experter när det kommer till just detta. också. I den här blogginläggsserien kommer vi att ta dig steg för steg genom hela processen med vår hemrenovering – från inspiration till utförande så se till att fortsätta läsa! Tack för att du följer oss på denna resa!

Vi började med att ta fram en plan för vad vi ville göra och hur mycket pengar vi var villiga att spendera. Vi bestämde oss för att fokusera på två rum, köket och vardagsrummet. Vi tittade igenom tidningar, webbplatser och massor av bilder för att få idéer om vilken typ av design som var intressant för oss. När vi väl hade börjat riva en vägg insåg vi att det var en bärande vägg, och vi fick stoppa jobbet, och det var här i processen som vi fick tag i företaget inom stomkomplettering i Stockholm och de tog hand om resten.

Efter att ha gjort klart strukturen för våra rum bestämde vi oss för att fokusera på möbler och inredning som skulle sammanföra vår vision för rummet. Vi gick igenom oändliga kataloger och letade efter möbler som var både snygga och funktionella. Efter flera resor till olika butiker och många noggranna överväganden gjorde vi slutligen våra val och fick allt levererat.

De sista detaljerna var den mest spännande delen för oss eftersom det var det som verkligen gav liv åt vår vision. Vi lade till växter, konstverk, kuddar och gardiner som fick varje rum att se fantastiskt ut. Vi fortsätter prata om detta i nästa inlägg, ha en bra dag!