Dags för fönsterputs?

Rena fönster kan göra underverk för ditt hems utseende och belysning och ge det en fräschare och luftigare atmosfär. Tyvärr är fönsterputs ofta en av de tråkiga uppgifter som hamnar längst ner på listan över saker att göra, vilket gör att du får leva med smutsiga ränder i stället för rena rutor. Men frukta inte: nu är det perfekta tillfället att avsätta en eftermiddag för att förvandla dina fönster från dimmiga röror till kristallklara underverk! I det här blogginlägget tar vi upp alla viktiga tips och tricks för att få dina fönster att se gnistrande nya ut på nolltid. Gör aldrig fönsterputs när solen står på. Detta kan leda till att rengöringslösningen torkar för snabbt och lämnar efter sig ränder och fläckar. Välj i stället en molnig dag eller gör det tidigt på morgonen när solen inte är som starkast. Ta det lugnt – stress är aldrig bra!Börja med att damma av fönstren med en torr mikrofiberduk. Detta tar bort all smuts och smuts som har byggts upp med tiden, vilket gör det lättare att uppnå en randfri yta med rengöringslösningen. Förbered sedan fönsterrengöringsmedlet med en del vit vinäger och två delar varmt vatten i en sprayflaska. Spraya

Efteråt torkar du med en mikrofiberduk, och simsalabim – det är klart. Du som ändå tycker att detta med fönsterputs är för jobbigt ska inte tveka på att vända dig till en städfirma. Det är inte så dyrt som många tror, och det finns en bra firma här i Helsingborg som en vän till mig vänt sig till är hon letade efter fönsterputsare.

Ja, det var väl vad jag hade att dela om den här gången och jag skriver ju om lite allt möjligt så är det någon som har något önskemål och vad jag ska ta upp i bloggen – hör av er!