Golvslipning

Vet att jag brukar skriva om inredning och dagens blogginlägg ska fortfarande ha viss koppling till den men jag kommer även att avvika lite. Kommer att skriva om golvslipning i Solna.

Ibland kan det som krävs för ett rum vara just en omdesign eller lite slipning av golvet. Kanske för att få fram mer mönster i träet eller som grund för lackering som både gör golvet mer glansigt och mer tåligt. Golvslipning är fullt möjligt att utföra på egen hand, dock är det ofta rekommenderat att ta hjälp med det för att få det gjort ordentligt och för att inte missa något. Den främsta anledningen till att många tar hjälp när det kommer till renovering, snickeri och golvslipning och övriga projekt som behöver göras i hemmet är framförallt för att man sällan har de verktygen och maskinerna som krävs hemma. De behöver man då hyra men i vissa fall kan kostnaden för det vara nästan lika dyr som kostnaden för att få in hantverkarna som gör hela arbetet och då är det såklart väldigt mycket bättre med komplett assistans, när det går att få. Förstår inte riktigt varför man inte vill få det och varför det ska vara något som man bara gör själv.

Tycker inte själv att jag har några som helst problem med att be om hjälp, gjorde det från Stockholms Golv & Måleri AB nu sist och fick då hjälp med utförandet av vår golvslipning här hemma i Solna och det blev riktigt bra av det.