Vi gjorde en badrumsrenovering

Vill du fräscha upp ditt hem och ge det ett nytt utseende? Vi genomförde nyligen en fullständig badrumsrenovering och förvandlingen var otrolig. Från reparationer till förnyelse gjorde vi allt som behövdes för att få det här utrymmet att se helt nytt ut igen. I det här inlägget tar vi dig genom resan av vår badrumsrenovering från början till slut – vi pratar om vilka problem som behövde lösas, innan vi går vidare till alla material som vi använde för projektet (inklusive kakel, färgfärger) samt hur allting kom samman i slutändan! Och huset i Ale har blivit ett mycket finare hus sedan denna badrumsrenovering. Vi använde en kombination av material för att få det att se modernt och elegant ut, från keramiska plattor som golv till bänkskivor i marmor och allt däremellan. Slutresultatet blev ett fräscht, ljust badrum som vi inte kan låta bli att visa upp!

Från början var det viktigt för oss att ta hand om eventuella problem med badrummet. Vi var tvungna att åtgärda några läckor och byta ut några av rören. Efter det kunde vi börja med den spännande delen: inredningen! Vi valde en klassisk vit design och såg till att hålla den tidlös och snygg på samma gång. Vi använde keramiska plattor som golv och bänkskivor i marmor för att fullborda utseendet.

För att se till att allt installerades på rätt sätt hade vi ett professionellt team som kom in och bedömde projektet innan det påbörjades. De kunde peka oss i rätt riktning när det gällde material och installationsmetoder, och såg till att allt såg vackert ut och detta företag vill jag slå ett slag för så därför kommer jag lägga in en länk till deras hemsida här i inlägget så att det bara är för dig att klicka på den länken för att komma dit.