Inred ditt hus med fina bilder på barnen

Hejsan och hallå alla mina kära vänner här på bloggen och välkomna in till mig igen. Jag hoppas att allt är väl med er alla och att ni har mycket energi för att ta er an allt det som ni fortfarande har kvar att göra under förmiddagen och eftermiddagen. I det här inlägget som jag har börjat skriva lite på nu hade jag tänkt mig att jag skulle berätta om ett företag som har hjälpt mig inom barnfotografering i Göteborg med omnejd.

Företaget heter Photo by Felicia Johansson, och det är ett företag som kan stå till tjänst för alla er som kan tänkas behöva hjälp med just barnfotografering i Göteborg med omnejd. Det här är en riktigt duktig barnfotograf i Göteborg och Mölndal med omnejd som jag gick till för bara ett litet tag sedan nu när min dotter fyllde ett år. Jag ville ha några bilder för att minnas detta, och därför valde jag att ta kontakt med henne för att se om hon hade en tid för barnfotografering i Göteborg med omnejd som passade. När vi väl hade bokat tiden var det bara för oss att gå dit, och vi känner oss så nöjda med de resultat som vi fick när vi hade varit där på barnfotografering i Göteborg med omnejd. Inte trodde väl jag att det gick att få så fina bilder på vår dotter som denna barnfotograf i Göteborg kunde åstadkomma. Vi känner oss så nöjda! Därför ville jag också ta en stund till att skriva till er alla och berätta om det här för er.