Trädbeskärning på Ekerö

Hoppas att alla mina härliga läsare mår bra idag! Själv mår jag toppen och tänkte idag skriva lite om trädbeskärning på Ekerö i Stockholm för alla er som är intresserade av det. Jag vet att jag vanligtvis brukar skriva om inredning, men jag har på senaste tiden spenderat så mycket tid ute i min trädgård som faktiskt helt plötsligt känns som en helt ny trädgård – och jag tänker räkna det som ett extra rum i mitt hem bara för att jag kan!

För ungefär en månad sen så valde jag att anlita Hillbillies som är ett företag som jobbar med just trädgård och kallar sig själva för mästare på trädgård, vilket jag nu kan säga att jag håller med om alla dagar i veckan. Till Hillbillies kan du vända dig då du bland annat vill få hjälp med trädbeskärning av alla möjliga sorter; kronreducering, buskar, häckar, fruktträdsbeskärning, uppbyggnadsbeskärning och uppstamning, men även ifall du vill ha professionell hjälp med spaljering, hamling och gallring. Har du kanske risiga häckar som behöver beskärning? Eller har du prydnadsbuskar som behöver piffas till lite? Då kan du vända dig till Hillbillies.

Det var utan tvekan det bästa valet jag själv har gjort på väldigt länge. Trädgården är nämligen ett sånt ställe där jag alltid har velat spendera mer av min tid, men inte känt att det har varit något kul då det inte såg så fint ut. Jag har försökt lite själv, men kan inte direkt påstå att jag har några gröna fingrar, så att anlita det här företaget var så underbart skönt och lyckat. Jag kände direkt att jag slapp den där stressen som kommer av att man inte har tid till allt i livet som man vill ta tag i och nu står jag här med en vacker och tillfixad trädgård som jag känner mig så nöjd med. Hur jag än vänder och vrider på det så skulle jag aldrig ha haft tiden eller energin till att lära mig och utföra allt det som Hillbillies ordna i min trädgård. Jag är så tacksam att det finns sådana här företag och tjänster och kan varmt rekommendera att du kontaktar dem om du är i det minsta som jag.

Du gillar kanske också...